Diensten

Training

Hoe ga je om met de grote hoeveelheid informatie en prikkels die dagelijks op je af komt. Hoe zorg je dat je moeiteloos en efficiënt functioneert? Wat is effectief time management? Hoe organiseer je rust en eenvoud in je werkwijze en in je hoofd? Hoe zet je LinkedIn en andere online en social media in als ondersteuning van je PR? En wanneer is een verandertraject succesvol?


‘is al geregeld!’ biedt kennis en ondersteuning door training en begeleiding in efficiënt én effectief time management. ‘is al geregeld!’ traint in e-mailbeheer, soepele inzet van software en (online)systemen, en helpt bij doelgericht gebruik van online en social media. Training draait om kennis opdoen, skills leren en structurele gedragsverandering. Je krijgt praktische handvatten en technieken. Tevens helpen we je om dit in de praktijk te brengen, zodat je er zelf plezier aan blijft beleven.

Met trainingen zoekt ‘is al geregeld!’ naar skills, systemen en werkwijzen die passen bij het gedrag, en de kennis en expertise van medewerkers. We kijken samen naar wat al goed is en naar wat er nog beter kan, op individu- en teamniveau. Wanneer je onderzoekt wat de obstakels zijn, dan komen we snel tot waardevolle antwoorden en concrete acties. Soms leveren inzichten alleen al enorm veel op.

Trainingen

‘is al geregeld!’ geeft trainingen in efficiëntie, productiviteit en het gebruik van online media. Een goede training is leuk, interessant en gericht op daadwerkelijke (gedrags)verandering.

 

  • training in time management en efficiënt e-mailbeheer;
  • training in inrichting en toepassing van online & social media;
  • implementatie van de 12 principes voor (gedrags)verandering;

 

Training is altijd maatwerk. Maar om je een indicatie te geven: gemiddeld bestaat een training uit 1 of 2 dagdelen voor een groep. En 1,5 uur per week (2-6 weken) voor een individuele begeleiding.

Ik heb Jacklin gevraagd mij te helpen bij het inzetten van Social Media voor de marketing van mijn bedrijf. Ik heb voor haar gekozen omdat zij ervaring heeft in de marketing, kennis en visie heeft over het gebruik van Social Media, bekend is met mijn vakgebied en ontzettend goed is in het regelen, organiseren en toepassen van praktische zaken. Jacklin is heel klantgericht. Ze denkt goed mee, heeft leuke, toepasbare ideeën en weet je te enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast is ze vrolijk, positief en een heel prettige persoon om mee samen te werken

Monique van Heerwaarden

Coach/trainer

Eerder al geregeld

Contact

Kennismaken doen we altijd onder het genot van een kop koffie! Het liefst op locatie, zodat ik direct kan zien wat er is, ligt en speelt. Dat kost slechts de kop koffie en natuurlijk wat tijd. Daarna maak ik een voorstel, zodat je ziet wat ik voor je kan regelen.

 

Het gaat om betrokkenheid, want elke organisatie is anders. ‘is al geregeld!’ gaat verder dan even een dienst inhuren; we werken samen om een opdracht uit te voeren zoals die het beste past. Dat maakt het verschil.

‘is al geregeld!’      KvK 57339104      BTW NL166876082B01

Disclaimer      Copyright 2017  is al geregeld!