Diensten

Project Management

Elke  productie  valt of staat met goed  management . Dat heeft behalve met een slagvaardig draaiboek, te maken met het leggen van de juiste accenten. Op  wat  je wilt bereiken en  hoe  je dat wilt bereiken bijvoorbeeld. Zodat de productie de gezamenlijke beleving wordt van publiek én organisatie. Iets waar je met plezier op terugkijkt.


 ‘is al geregeld!’ is het antwoord op wat er nodig is om een project of productie te realiseren.
Van congressen en zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke events en lezingen. Van een strategisch communicatietraject tot aan een kortlopende campagne; offline, print (magazine) of online inclusief (multi)mediaproductie.  We regisseren het project en faciliteren de productie door op de eerste plaats te zorgen voor heldere afspraken en een nauwkeurige planning. Het concept, het management én de nazorg moeten zorgvuldig worden uitgevoerd en bewaakt. En dreigt er iets mis te gaan? Dan lossen we dat op. Alles moet kloppen. Tot in detail.

De ene keer neemt ‘is al geregeld!’ de complete productie of het eventmanagement op zich. De andere keer biedt ‘is al geregeld!’ ondersteuning binnen een bestaand team of lopend project. En altijd zorg ik voor de bewaking van de planning en coördinatie op locatie. Met een breed netwerk van bedrijven en freelancers binnen creatieve en communicatieve branches kan ‘is al geregeld!’ regelen wat er geregeld moet worden. Vóór en tijdens een productie of event, ongeacht de schaalgrootte. Dat zorgt ervoor dat het productieteam weet en heeft wat er nodig is om vooruit te kunnen en dat ook zij midden in een productie wél even tijd hebben voor koffie.

Projectmanagement

‘is al geregeld!’ adviseert en coördineert de uitvoering van evenementen, mediaproducties en zakelijke bijeenkomsten. Eventmanagement; met een duidelijk plan, een haalbare planning en een groot oplossend vermogen. Projectmanagement met aandacht. Ook voor een kort- of langlopend communicatieproject.

 

  • voorbereiding, uitvoering en nazorg van zakelijke events;
  • management van (multi)mediaproducties;
  • coördineren en aansturen van het team en betrokken partijen;
  • Event- & Projectmanager ad interim, op projectbasis, incidenteel of last-minute.

Jacklin werkt niet voor niets onder de naam 'Is al geregeld': want ze heeft het altijd al geregeld, en goed ook. Sneller dan jij je er druk over zou kunnen gaan maken. Jacklin heeft voor ons een groot klanten evenement georganiseerd. Wij waren heel tevreden! Alles tot in de puntjes, goed doordacht, creatieve oplossingen, initiatief op het juiste moment en heel klant- en gast vriendelijk. Maar het was vooral ook bijzonder prettig en super leuk om met haar samen te werken. Dat doen we de volgende keer graag weer, maar we gunnen het andere opdrachtgevers ook graag.

Jitteke Runia

OnlyHuman

Ik heb Jacklin leren kennen als een zeer gedegen, betrokken en enthousiaste collega. Jacklin regelt het al voor je het zelf hebt bedacht, erg fijn om in projecten mee te werken en zou haar zo weer vragen.

Annalies Zwart

Zwartnova

Voor mij als ondernemer is Jacklin met "Is al geregeld" al vele malen bron van inspiratie geweest bij (online) marketing, communicatie, organisatie van bijeenkomsten en allerhande klusjes. Zij legt de lat zo hoog als ik prettig vind en meestal nog iets hoger. En tenslotte is het haar daadkracht die maakt dat zij deze aanbeveling meer dan verdient!

 

PS: “de glimlach krijg je er gratis bij” zegt ze en die heb ik in al die jaren inderdaad nog nooit op de factuur gezien.

Wouter Vrooland

Werkpsycoloog

Naast het feit dat de realisatie van een film iets specials is, kenmerkt de productie zich voornamelijk door de mooie, fijne en warme mensen die hierbij betrokken zijn. Jacklin was er daar zeker een van. Wij zijn zeer blij met het productiewerk dat door haar is verricht. Wij konden ons in het voortraject en tijdens de draaidagen compleet focussen op de realisatie van de film, terwijl achter de schermen alles perfect was geregeld. Niet alleen uitvoeren van wat er gevraagd werd maar constant meedenken en met suggesties komen. Werken met Jacklin is een feestje.

Robert van den Broek

PantaMedia

Last year, Hilversum had its first TEDxHilversum event. Jacklin was a very positive force in the team, with a great team spirit. I want to recommend her for being a pro-active organizer; it was a pleasure to work with her.

Paula Harte

TEDxHilversum

Eerder al geregeld

Contact

Kennismaken doen we altijd onder het genot van een kop koffie! Het liefst op locatie, zodat ik direct kan zien wat er is, ligt en speelt. Dat kost slechts de kop koffie en natuurlijk wat tijd. Daarna maak ik een voorstel, zodat je ziet wat ik voor je kan regelen.

 

Het gaat om betrokkenheid, want elke organisatie is anders. ‘is al geregeld!’ gaat verder dan even een dienst inhuren; we werken samen om een opdracht uit te voeren zoals die het beste past. Dat maakt het verschil.

‘is al geregeld!’      KvK 57339104      BTW-ID NL001900215B14

Disclaimer      Copyright 2017  is al geregeld!