Diensten

People Management

Hoe ga je om met de grote hoeveelheid informatie en prikkels die dagelijks op je af komt. Hoe zorg je dat je moeiteloos en efficiënt functioneert? Hoe organiseer je rust en eenvoud in je werkwijze en in je hoofd? Hoe is het gesprek dat je voert met jezelf, van invloed op je gesprek met de buitenwereld? En wanneer is een verandertraject succesvol, zowel voor een individu als voor een organisatie?


‘is al geregeld!’ biedt kennis en ondersteuning aan de mens-kant binnen organisaties door  training in efficiënt én effectief time management, e-mailbeheer, soepele inzet van software en (online)systemen en focus management & door ondersteuning in de uitvoering van HR. Training draait om kennis opdoen, skills leren en structurele gedragsverandering. Je krijgt praktische handvatten en technieken. Daarnaast werken we aan de strategische processen en dagelijkse uitvoering van HR.  We helpen je om zaken inzichtelijk te maken en in de praktijk te brengen.

 

Aanvullend of separaat kan je een coachafspraak of een aantal sessies Coaching mét Jacklin inplannen. Is jouw werkwijze al helemaal op orde? Kom je jezelf tegen in de praktijk; in bepaalde situaties op het werk of in je dagelijks leven? Wil je een stap verder? Je gedachtes, gedrag en gewoontes zijn van invloed op waar je nu staat. Soms moet je even versnellen of vertragen -of even ergens bij stil gaan staan- om te gaan bewegen. Dat gaat niet over dingen die je 'even regelt', maar je hoeft het ook niet alleen te doen.

Met trainingen zoekt ‘is al geregeld!’ naar skills, systemen en werkwijzen die passen bij het gedrag, en de kennis en expertise van medewerkers. HR advies richt zich op het (samen) kijken naar wat al goed is en naar wat er nog beter kan, zowel binnen de organisatie als in de workflow. Daarnaast zien we dat persoonlijke coaching goed resultaat oplevert op individueel niveau: Wanneer je onderzoekt wat de obstakels zijn, dan komen we snel tot waardevolle antwoorden en concrete acties. Soms leveren inzichten alleen al enorm veel op.

People Management

‘is al geregeld!’ geeft Trainingen in efficiëntie, professionele communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Een goede training is leuk, interessant en gericht op effectieve verandering in je werkwijze. Professionele Coaching is zowel uitdagend als ondersteunend in een persoonlijk en ontwikkelgericht proces. En HR Management zorgt voor het organiseren en regisseren van samenwerking & ontwikkeling.

 

  • training in 'time management? focus your mind!', effectief communiceren en efficiënt e-mailbeheer;
  • workshops en training Move Your Mind voor (gedrags)verandering in je (werk)leven;
  • coaching voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • HR Officer ad interim, freelance of incidenteel

 

Professionele begeleiding is altijd maatwerk. Maar om je een indicatie te geven: Een workshop of training voor een groep bestaat uit 1 dagdeel of een serie 4. Dat kan incompany of op een externe trainingslocatie. Als HR Officer ondersteun ik organisaties een periode in-house, voor een vast aantal uren per week. Individuele begeleiding gaat net zoveel over wat er op dit moment nodig is als over de mogelijkheden en beschikbare tijd. Over het algemeen adviseren we minimaal 3 coachgesprekken voor resultaat, bestaat een traject vaak uit 6/8 gesprekken. En soms is iemand met 1 gesprek weer even geholpen.

Super interessant om stil te staan bij de dingen die belangrijk voor me zijn in het leven. Focus op wat écht belangrijk is, inzicht in waar ik energie van krijg en wat ook onbewust energie vreet. Ik werd uitgedaagd om te kijken naar welke keuzes ik maak in mijn werk en leven, en waarom. Jacklin stelt soms dan net even die ene vraag meer, waardoor het werkt als een wake-up call. Ik ging naar huis met meer inzicht en praktische tips om de komende tijd te reflecteren en er iets mee te gaan doen.

Severine Verhallen

Real Estate & Facilities Manager

Eerder al geregeld

Contact

Kennismaken doen we altijd onder het genot van een kop koffie! Het liefst op locatie, zodat ik direct kan zien wat er is, ligt en speelt. Dat kost slechts de kop koffie en natuurlijk wat tijd. Daarna maak ik een voorstel, zodat je ziet wat ik voor je kan regelen.

 

Het gaat om betrokkenheid, want elke organisatie is anders. ‘is al geregeld!’ gaat verder dan even een dienst inhuren; we werken samen om een opdracht uit te voeren zoals die het beste past. Dat maakt het verschil.

‘is al geregeld!’      KvK 57339104      BTW-ID NL001900215B14

Disclaimer      Copyright 2017  is al geregeld!