Diensten

Communicatieadvies

Iedere organisatie is ervan doordrongen: goede  communicatie  is de basis voor succes. Maar hoe breng je de boodschap krachtig over? Intern zowel als extern, on- én offline? Hoe baan je je een weg in het teveel aan communicatiekanalen, takenlijsten en ideeën? Vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Of hebben we de kennis niet in huis.


 ´is al geregeld!´ geeft antwoord op communicatievragen
door advies over bedrijfscommunicatie: bij communicatieprojecten, verandertrajecten, contentcreatie en public relations. Zij ondersteunt in het faciliteren van een effectieve en efficiënte workflow. En verbindt feitelijk inzicht, kennis en expertise van uw medewerkers aan acties en taken uit het communicatieplan. We zorgen samen voor het opstarten en onderhouden van relevante contacten en het organiseren van activiteiten en events om de boodschap van de organisatie over te brengen. Communicatie is niet alles, maar alles is wel communicatie.

Ik adviseer en loop enige tijd mee met een project en de mensen die erbij betrokken zijn. Daarmee ondersteun ik het volledige communicatietraject – en waarborg ik niet alleen dat we efficiënter communiceren, maar kan ik ook zelf zien én ervaren wat er ontstaat. Het gaat om de basis: een intrinsieke motivatie, vanuit waar er met meer plezier en productiviteit gewerkt wordt.

Communicatie

´is al geregeld!´ adviseert en zorgt voor het coördineren van communicatie activiteiten en public relations. Van advies naar concrete en gerichte acties.

 

  • advies en ondersteuning bij communicatie & PR projecten of campagnes;
  • management en coördinatie van een volledig communicatietraject;
  • toepassing van instrumenten en methodes (zoals DISC en 12 principes) voor verandertrajecten;
  • Communicatiemanager ad interim, freelance of incidenteel.

Met Jacklin werken is elke keer weer prettig. Qua afspraken weet je altijd waar je aan toe bent, terwijl je keer op keer wordt verrast door haar creativiteit in de werkzaamheden. Jacklin is een bijzonder prettig persoon, doordat ze empathisch, attent, creatief, zeer enthousiast en stipt is. Ze is proactief in alles wat ze doet en zorgt ervoor dat het afgesproken resultaat behaald wordt. Echt goed omschrijven wie Jacklin is kan bijna niet. Als je haar ooit hebt ontmoet, dan weet je precies wat ik bedoel. Oftewel: ze is een absolute aanrader om zaken mee te doen of om op z'n Jacklins een kop koffie mee te drinken!

Paul Bongers

CEO - Datumprikker.nl

Ik heb Jacklin leren kennen bij architectenbureau Rijnboutt. Hier heeft zij een essentiële bijdrage geleverd aan het op een hoger niveau tillen van PR, marketing en communicatie. Jacklin is een energiek persoon, daadkrachtig in haar aanpak en werkwijze, met een scherp oog. Eerst de vraag en uitdaging helder hebben en het hierover eens zijn. Dan strategie uitzetten en bouwen. En ondertussen zaken signaleren, partijen bij elkaar brengen en proces bewaken zodat het doel wordt bereikt. Kortom. Een topper en aanwinst en bovendien een zeer aangenaam mens in de samenwerking. Waarom? Omdat ze respectvol en helder communiceert, tegelijk professioneel is en doorlopend plezierige communicatie als middel inzet om doelen te bereiken.

Mirjam Lamark

HR Professional - Thermieq

Eerder al geregeld

Contact

Kennismaken doen we altijd onder het genot van een kop koffie! Het liefst op locatie, zodat ik direct kan zien wat er is, ligt en speelt. Dat kost slechts de kop koffie en natuurlijk wat tijd. Daarna maak ik een voorstel, zodat je ziet wat ik voor je kan regelen.

 

Het gaat om betrokkenheid, want elke organisatie is anders. ‘is al geregeld!’ gaat verder dan even een dienst inhuren; we werken samen om een opdracht uit te voeren zoals die het beste past. Dat maakt het verschil.

‘is al geregeld!’      KvK 57339104      BTW-ID NL001900215B14

Disclaimer      Copyright 2017  is al geregeld!